Bel ons: 03 430 48 28
Korte Bist 36, 2180 Ekeren, zie kaart
 

Renovatiewerken

Keukens

U brengt dagelijks heel wat tijd door in de keuken. Met de familie, de kinderen of alleen. Daarom is het belangrijk dat u zich perfect thuis voelt in uw keuken. Wij streven naar het hoogste comfort en gebruiksgemak dat volledig is afgestemd op uw specifieke wensen.
Het grote voordeel van renovatie? Uw keuken sluiten naadloos aan bij de stijl van de woonst. Wij geven u graag ter plaatse advies op maat. Keukens renoveren behoort dus bij ons niet alleen tot de mogelijkheden: u doet er ook uw voordeel mee!

Badkamers

Je denkt misschien dat de ruimte van jouw badkamer niet toelaat om de juiste badkamer te doen uitkomen? Niets is minder waar! Zelfs met een beperkte ruimte kunnen we een prachtig resultaat neerzetten!
Parket

Een plankenvloer krijgt het hard te verduren. Net als een houten trap moet je ook parket dus op tijd renoveren. Hoe charmant een verduurde houtvloer er ook uit kan zien, zonder degelijke beschermlaag slijt hij binnen de kortste keren weg.

Klein schrijnwerkerij

Als ervaren schrijnwerker is geen enkel project onmogelijk. Bovendien bewerken en verwerken we alle soorten hout en plaatmateriaal tot een perfect afgewerkt resultaat:
- binnen- & buitenschrijnwerk
- ingemaakte opbergruimten & ingebouwde slaapkamerkasten
- keukenkasten op maat
- trappen, treden & leuningen - en zoveel meer

Gyprocwerken

Luc Cautreels staat garant voor alle werken in gipskarton, zoals wanden, plafonds, zolderafwerking en algemene schrijnwerkerij. Maar ook alle gyprocwerken, algemene verbouwingen, renovaties of nieuwbouw bent u bij ons aan het juiste adres.

Totaalrenovatie

Met een strakke coördinatie laten we de uitvoering van alle werkzaamheden van uw totaalrenovatie naadloos in elkaar laten overvloeien, van afbraak over ruwbouw tot de inrichting. Luc Cautreels heeft de mensen, de materialen en de competenties om elke totaalrenovatie op tijd en binnen het budget op te leveren, van een kleine particuliere woningaanpassing tot een groot verbouwingsproject. Hierbij hebben we veel aandacht voor het minimaliseren van overlast en het beperken van milieu-, geluids- en stofhinder.